2010-03-28
 21:10:19

Orkar inte just nu...

Det händer för mycket i mitt liv just nu. Orkar inte uppdatera nu och det har väl blivit lite väl mycket socker i helgen men jag ska inte ge upp och jag kommer att köra på ändå! Jag kommer att uppdatera min vikt här och när jag orkar så ska jag även skriva in vad det är som hänt, eller iaf valda delar av det! Hoppas det går bra för er där ute, jag kommer fortfarande att heja på er andra:)
2010-03-26
 23:07:02

Matinta dag 85

Frukost: Retser från gårdagens kvällsmat
Lunch: samma igen
Kvällsmat: McDonalds!!!!!:O
Övrigt: Glass och nötter samt läsk men endast light.
Dryck: Vatten

Idag fyller jag ju som sagt år och därför fick det bli lite som det blev idag! Har även haft tenta idag och den gick väl sådär, säger inget säkert förän jag fått svaret men jag hoppas att det är positivt iaf. Men angående maten så lovade jag mig själv läsk och glass men McDonalds bara blev som det blev:P Men imon är det ny tag och jag ger inte upp för det lilla man måste ju få unna sig nått en sån här dag!

Har även varit och shoppat, köpt tre tröjor, ett linne och ett par skor! Men nu ska vi kolla på film och mysa en stund! Det är det enda jag vill göra idag!

Förresten så kommer jag uppdatera vikten imon istället men jag har vägt mig idag men jag orkar bara inte skriva in det idag:P
2010-03-26
 22:48:04

Matintag dag 84

Såg att det jag skrv igår var försvunnet så här kommer gårdagens mat igen!

Frukost: Köttfärs med curry dressing och ett stekt ägg
Lunch: 2 stekta ägg med bacon och och bea. några bitar lök också
Kvällsmat: Kebabkött med fetaost och bea.
Dryck: Vatten
2010-03-25
 19:44:52

Matintag dag 83

Gårdagens mat!

Frukost: Köttfärs med cyrrydressing och ett stekt ägg samt smör
Lunch: Köttrfärs med currydressing med riven ost

Åt bara två mål mat igår.. Min mage mådde inte så bra och jag kände inte att jag ville ha nån mat så så fick det bli.. Ingen hunger kom helelr så det va ju bra iof:p Va också på grund av min mage som jag inte uppdaterade mera igår..
2010-03-24
 12:07:18

Matintag dag 81 och 82

I förrgår:
Frukost: 1 karré bit med bea, lite lök och fetaost
Lunch: Blev samma som frukost:P
Kvällsmat: Helstekt fläskfilé med bea, lite lök och fetaost
Övrigt: Äggkopp med nötter
Dryck: Vatten

Igår:
Frukost: Rester från gårdagens kvällsmat
Lunch: Köttfärs med curry dressing
Kvällsmat: Kebab kött med fetaost och dressing
Övrigt: Grädde med lite sylt
Dryck: Vatten

Lite kaos råder i mina tankar just nu så glömde totalt bort att blogga båda dessa dagar. Idag ska jag försöka ordan upp allt och försöka bota min ångest inför fredag på någo sätt.. Nu ska jag ta och gå ut till tvättstugan igen men uppdaterar mera i kväll:P


2010-03-21
 21:41:57

Matintag dag 80

Frukost: Retser från igår kväll
Lunch: Samma som frukost
Kvällsmat: Karrékottlet med bea
Dryck: Vatten

Har även varit ute och gått idag vilket ju har blivit en liten rutin vilket är superskönt:)
Så imon är det ny vecka och nya tag. Måste verkligen anstränga mej med studierna den här veckan så kanske jag hinner klart med allt:P På fredag är det tenta som gäller och även min 22:a födelsedag, vilket inte känns allt för bra något av det... Jag hatar nämligen att fylla år och jag hatar tentor så kombon är inte populär måste jag säga.. Men men.. Plugg på g!!
2010-03-21
 00:49:43

Mått

Tänkte att jag skulle passa på att lägga upp mina nya mått också för att kanske muntra upp mig själv.

Överarm: (44cm) 41 cm -4
Under byst: (104 cm) 102 cm -2
Midja: (124 cm) 119 cm -5
Rumpa: (121 cm) 117 cm -4
Lår: (71 cm) 69 cm -2

Det inom parentes är det som var från 1 januari. Så ja visst har det hänt en del men jag är inite alls nöjd med att det går så sakta.. Så blev inte direkt uppmuntrad iaf men jag försökte iaf.
2010-03-21
 00:12:09

Matintag dag 78 och 79

Glömde att lägga upp maten igår så här kommer både idag och igår.

Igår:
Frukost: 2 kyckling klubbor med smör
Lunch: Korvstroganoff
Kvällsmat: Strimlad lövbit i gräddsås
Övrigt: Ca 1 äggkopp med jordnötter
Dryck: Vatten

Idag:
Frukost: Rester från gårdagens lunch
Lunch: Rester från gårdagens lunch
Kvällsmat: Grillad kyckling med bea och fetaost
Övrigt: Ben och jerrys glass, 50 cl cola zero.
Dryck: Vatten

Har blivit på tok för mycket kollisar dessa dagar men det fick bli som det blev.. Hade igår fruktansvärt ont i magen samtidigt som jag hade migrän så jag sov typ hela dagen vilket inte kändes allt för bra och huvudet blev inte bättre av det. Innan det blev så var jag iaf till UM för att boka tid för att ta ut p-staven och få piller istället, så nu har jag iaf en tid för det... Skönt det iaf.

Jag börjar fråga mig själv vad jag ska göra för att detta ska gå bra för det känns så hopplöst, och i huvudet har jag ett så klart mål till i sommar men det känns inte som det kommer att uppnås, utan känns helt omöjligt.. Dåliga dagar har jag just nu och fasiken va jobbigt det är. Jag vill bara ner nu, nu, nu ,nu!! Men tyvärr fungerar det inte så vilket jag hatar!!
2010-03-18
 22:58:46

Matintag dag 77

Lunch: Biffar med smör
Kvällsmat: Kyckling klubbor med smör
Dryck: Vatten

Sitter just nu och tittar på en film, har kollat på en innan med, men nu är det en skräkfilm:P Älskar sånna:Å Men ajg blir alltid lika rädd:P får uppdaterar bättre imon istället
2010-03-18
 15:22:21

Matintag dag 76

Gårdagens mat alltså!!

Frukost: Biffar med smör
Lunch: Laxfile
Kvällsmat: En lite bit lax och en bit biff med smör till
Dryck: Vatten

Orkade inste skriva in igår då jag hade ootroligt ont i magen.. Mensvärk, värre än på åratal, sen jag stoppade in p-staven, och jag hoppas verkligen att jag blir så dålig att ajg börjar kräkas varje månad soim det var på den tiden..:S Har jätte ont idag med men ska försöka ut på en promenad om en stund så så kanske jag kan slappna av lite.. Men måste plugga lite först. Skriver mer senare:)
2010-03-16
 23:16:23

Matintag dag 75

Frukost: Retser från igår med smör
Lunch: Kassler med lite sås och smör
Kvällsmat: Biffar med smör
Dryck: Vatten

Har varit så sugen på smör idag och det kroppen vill ha ska den också få:) Mums måste jag säga fast det låter äkligt:P låter som jag äter stora skedar smör till maten men använder det typ som kryddsmör fast utan kryddor:P

Magen är inte ett dugg svullen mera heller som den varit ett tag och den känns mindre än på länge även om jag inte vet om några cm har försvunnit. Men bra känns det just nu iaf:P

Somnade när jag kom hem ifrån skolan idag.. Inte så kul men det är sånt som händer. Känns som dagen blev lite förstörd bara för plugga kan ajg väl inte påstå att jag gjort idag men men så är det..
2010-03-15
 21:54:45

Matintag dag 74

Frukost: Rester från igårkväll. Exakt samma
Lunch: Samma igen
Kvällsmat: Skinksnitsel bitar med sås och smör.
Dryck: Vatten

Blir mycket samma men det är skönt att det finns saker färdiga när man kommer hem och grejjar:p Varit i skolan idag. Cyklade dit och hem sen gick jajg ut på en promenad när jag kom hem men  innan lunchen:)
Så det går rätt bra nu så jag hoppas det kommer att visa sig på vågen med:)

Blev dock irriterad idag för jag hittar inte min väst.. Helt sjukt.. Ringde mamma och hon tittade hemma hos dem men hon kunde inte heller hitta den så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig annat än min vinter jacka.. Som dessutom behöver tvättas. Men jag vet att den va för liten i våras så jag använde den inte då men jag va säker på vart den va me icke.. Tusan också, får väl köpa en jacka men känns så onödigt. Men men....
2010-03-14
 23:52:49

Matintag dag 73

Lunch: Rester från i förrgår
Kvällsmat: Helstekt skinkbit:P Nån file. Med lite salt gurka, 1 babybell, och bregott
Dryck: Vatten

Orkar inte skriva så mycket idag.. Försökt plugga så mycket det bara har gått idag.. Men det är inte mycket som vills egentligen så.. Har kollat på några filmer idag med.. Bland annat P.S I Love You, som är bland dom bästa filmer jag vet. Verkligen älskar den och jag gråter lika mycket varje gång. Just nu tittar jag på Benjamin Buttons otroliga liv som också är väldigt bra. Ska nog iof gå och lägga mej  nu typ då jag ska till skolan imorgon:P
2010-03-13
 23:28:26

Matintag dag 72

Frukost: Retser från gårdagens lunch
Lunch: Kycklingfile med dressing
Kvällsamat: Kebabkött med sås och fetaost
Dryck: Vatten

Idag har jag bakat kakor. Två sorter till och med:P Chokladkakor och kolakakor:P Mycket socker i dem men jag va så sugen på att baka något och bara få känna doften av det va vad jag ville. Men jag ska så klart inte äta någon alls av dem:P Det får sambon göra, och gäster om vi har såna. Gav även bort några till bästaste kompisen ;) Hoppas dom gillar dem bara:)

Inte har det blivit något pluggande idag heller.. Men sitter med min uppsats just nu så får vi se hur det går om nått kan bli klart idag.. Nån liten del iaf:p Kollar dessutom på The Wedding Singer som går på trean just nu. Tycker om den filmen:)
2010-03-13
 01:00:27

Matintag dag 71

Frukost: Kycklingkebab med dressing
Lunch: Köttfärsgratäng
Kvällsmat: "Räksmörgås" på oppise:P Med räkor, majjo, ägg, dill, lite citronsaft och smör.
Dryck: Vatten

Köpte en tröja och ett par leggins idag som planert och jag blev sjukt nöjd måste jag säga:) Men nu ska jag umgås så blir bara såhär kort:P
2010-03-12
 13:34:42

Veckovägning 12:e Mars!

Kan bara säga att jag är otroligt glad att det kommit igång nu alltså! Jag va ju glad igår över vad som  stod då och idag var det ytterilgare 3 hg minus!

Vågen stod idag på: 104,6 kg:D
Jag har alltså gått ner 10,4 kg sedan min toppnotering! Och 5 kg sedan ny starten! Attans va bra jag känner mej idag!

Jag hade ju satt upp ett mål till idag och det låg på att komma unde 105 kg och det lyckades jag med så nu ska jag åka och köpa en tröja som jag lovat mej själv!
2010-03-12
 00:45:55

Matintag dag 70

Frukost: Kassler rester med 2 stekta ägg mej majjo
Lunch: Kycklingfile med smör
Kvällsmat: Kycklingkebab med egen dressing
Dryck: Vatten

Gick en promenad idag och det var jätte skönt även om det inte var nån sol och det var kyligt ute. Fick dessutom ännu en överaskning på vågen i morse så vi får se vad som står imon när det är vägdag:) Jag hoppas det är något bra så som idag iaf:)

Pluggandet idag har gått mindre bra men jag orkar inte tänka på det och jag har dessutom bestämmt mig för att sluta till sommaren.. Jag får ta det sista i framtiden eller så om jag vill det då.. Men just nu är det här bäst för mej:) det känner jag av hela mitt hjärta! Jag har dessutom varit såå otroligt trött idag vilket gjort det svårt att koncentrera sig..

Vi har fyllt på kylen idag iaf så nu har jag mera mat att välja på igen:) skööönt!
2010-03-10
 23:14:14

Matintag dag 69

Lunch: Kassler gratäng
Kvällsmat: samma som lunchen
Dryck: Vatten

Har varit i skolan från lunch idag och det blev en lååång dag så orkade inte laga mat när jag kom hem så det fick bli samma samma:P Vi måste handla också så det är lite brist på mat hemma:P Men ägg har vi ialla fall så det får väl bli sådana imorgon:P Hade med mig lite sådant också men jag blev inte hungrig förän vi skulle åka hem så jag väntade och åt resteran istället:P Ville ha varm mat för jag frös dessutom:)

Nu ska jag sätta mej och skriva lite kan jag säga sen blir det sängen:)
2010-03-09
 19:03:38

Matintag dag 68

Frukost: Korvstroganoff från igår
Lunch: Kycklingvingar med lite dressing
Kvällsmat: Samma som frukosten
Dryck: Vatten


Måste säga att jag är sjukt imponerad av er alla som också kämpar med vikten, ni är sååå sjukt duktiga och jag beundrar er verkligen för att ni gör det ni gör! Jag önskar er ett stooort lycka till!

Fick en liten överraskning imorse. Ställde mej på vågen som så ofta annars och jag vägde idag mindre än vad jag gjorde som lägst i somras och det känndes sjukt bra!!! Jag hoppas dock inte allt för mycket på att det blir det resultatet på fredag men man kan ju alltid hoppas och jag har ett mål till då med som jag peppar mej själv med:)
2010-03-08
 21:53:04

Matintag dag 67

Frukost: Laxrester från igår
Lunch: Kyckling med vitlöks cf
Kvällsmat: Nån typ av korvstroganoff
Dryck: Vatten

Varit en lååång dag idag och imon blir ännu värre... Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen men ajg ahr inte tid att sova just nu utan måste göra lite nytta med...


Varför ska det vara så svårt att fatta rätt beslut? Varför kan inte livet vara enkelt?? Blir så trött på att fundera över allt detta och jag vet inte vart det kommer att sluta...
2010-03-07
 20:23:51

Matintag dag 66

Lunch: Köttfärslimpa med svamp
Kvällsmat: Laxfilé med hemmagjord sås
Övrigt: Grädde med lite sylt
Dryck: Vatten

Hahaha ligger och kollar på blåsningen just nu och jag måste säga att jag inte fattar hur dom kan gå på det där men kul är det måste jag säga:P Får ont i magen av vissa saker i det där:p Jag vet iinte det kan ju iof vara jag som har dålig humor men ajja:P
2010-03-07
 14:25:34

Vägen till min övervikt....

Idag tänkte jag skriva ett litet inlägg om hur det kommer sig att jag väger så mycket som jag gör. Det finns ju alltid en anledning till saker och ting enligt vad jag tror... Varför jag skriver ner det är mycket för att jag ska reflektera över varför och se vilket betéende som har lett mig på den här vägen.

Jag har alltid ätit mycket, även som barn. Jag var aldrig speciellt tjock när jag gick på dagis fast jag åt nästan som en vuxen människa. Mina föräldrar visste nog inte hur mycket jag egentligen åt för i området där vi bodde och dom fortfarande bor så känner alla alla och jag var mycket hos andra där man fikade och åt fast det sa ju inte jag till mina föräldrar vad jag kan minnas. Mycket av detta har jag fått höra av de som bodde grannar med oss på den tiden och mycket är sånt som jag inte har en aning om. Jag insåg dock ganska tidigt att jag inte visste vad mättnad var och hur det kändes. Tack och lov vet jag det nu.

När jag gick på dagis så rörde jag ju på mej mera ialla fall med alla lekar och allt sånt.. Men sen när man började i skolan så började det sätta sig på kroppen och jag ökade mer och mer för varje år.
Jag har nog försökt gör nått åt det så länge jag kan minas men jag har nog vad man brukar kalla "bantat mig tjock". Jag har provat det mesta va gäller viktminskning: Viktväktarna, Banandiet, Pulver, Piller och en hel del annat!! Jag har väl alltid varit medel aktiv. Men inget har funkat speciellt bra, speciellt inte när man går i skolan och måste äta det som serveras där, vilket inte är väldens bästa.

Över 100 kg kom jag under tiden i gymnasiet och jag mådde verkligen inte bra. Jag simmade med mina systrar en del men det ville liksom inte ändå. Mitt sista år i gymnasiet var mitt värsta och jag mådde allmänt dåligt och det hände saker runtomkring mej som gjorde att jag inte orkade bry mig om någonting..
Direkt efter gymnasiet flyttade jag till Kalmar för att plugga och förhoppningsvis komma bort lite från det som gjorde att jag mådde så dåligt och få börja på nått nytt.

Innan jag blev sambo, vilket var Augusti 2008, lyckades jag gå ner från 107 till 102 men sedan åkte jag hem till mamma och pappa och deras goda mat under sommaren då jag brukar jobba på samma ställe som mamma om sommrarna, och då gick jag upp allt det igen. Sedan kom min älskling in på det han hade sökt här i Kalmar och han flyttade in hos mej i min lilla lägenhet på 25,5 kvadrat. Då gick min vikt ännu mera utför. Vi sitter nämligen gärna hemma, kollar på film, spelar spel och äter godis och skräpmat. Jag tror inte att jag ställde mig på vågen på ett halvår men sen fick ajg en chock och efter att ha läst i Blondinbellas blogg att hon testat LCHF med goda resultat blev jag verkligen nyfiken. Jag läste allt jag kunde komma över och mitt intresse bara växte och växte!

Så började prova LCHF i början av 2009 och mådde otroligt bra! Fick även min ena syster att börja samt min mamma. Det kändes bra att vi var flera som kunde hitta olika recept och tipsa varandra om olika saker:) Jag lyckades gå ner nästan 10 kg till Augusti 2009 men sedan började jag fuska och mycket berodde på stress i skolan så jag gick upp en del av det jag gått ner igen.. Men höll mig ändå rätt stadigt på samma vikt. Men jag mådde ju såå dåligt.. Så till slut gick jag över till LCHF igen. Och på den vägen är det...:D
Kan också meddela att min mamma har minskat ca 10 kg sedan hon började, hon har mindre än mej och min syster att ta av, och min syster vet jag inte exakt hur mycket hon gått ner men allt som allt är det en hel del! Och jag måste säga att jag är jätte glad att jag introducerade detta i deras liv!

Detta är lite kortfattat hur detta har gått till och jag ser ju vad det är som gjort detta. Men jag är på rätt väg nu det känner jag verkligen och den här gången ska inget få stoppa mej!!:) Nu peppar jag och min syster varandra mycket mycket mer och mamma och jag pratar ofta om detta:)
2010-03-06
 20:27:22

Matintag dag 65

Lunch: rester från igår kväll
Kvällsmat: kebabkött med dressning
Övrigt: Grädde med sylt.
Dryck: vatten

Idag gick jag ut och gick innan jag åt lunch och pratade med mamma under tiden:) Jätte härligt i detta fina väder som vi har haft idag:) Gick även och hämtade dynorna till utemöblerna så efter jag ätit sätte jag mig där ute i strålande sol och pluggade:) Kände mig så glad när jag satt där och blev motiverad till livet på nått sätt! Våren är ju på väg och den har känts sååå långt borta! Men den när det blev kallare och solen försvan bakom husen mittemot så tappade jag plugg motivationen... Pluggade väl ca 1 timme till efter att jag gått in och nu har det gått några timmar sedan dess... Hum.. Men får väl försöka lite kanske..
2010-03-06
 00:52:27

Matintag dag 64

Frukost: Skinkrullar med baconost och 1 kokt ägg med bregott.
Lunch: Kassler med svamp och sås
Kvällsmat: Köttfärslimpa med sås och svamp
Övrigt: babybellost
Dryck: Vatten

Har simmat idag med:) Härligt men trött i kroppen:) Sen när jag skulle hem så snöööade det.. Faan. Inrriterande när solen lyste bara en lite stund innan! Nu sitter jag och pillar på min uppsats!
2010-03-06
 00:35:46

Matintag dag 63

Frukost: kebabrester samt skinkrullar med baconost och en babybellost
Lunch: Fläskytterfile med sås
Kvällsmat: Kassler med svampröra och sås
Övrigt: nån bit ölkorv
Dryck: Vatten

Detta är alltså gårdagens mat. Orkade inte skriva igår jag var hel slut efter att jag kommit hem från skolan och städade så jag försökte plugga och sen gick jag och la mig.

Va även och handlade lite mat och grejjer.
2010-03-03
 23:31:19

Uppdaterade delmål!

Jag har kommit på att jag inte borde belöna mig själv med mat eller liknande när jag når mina delmål, det är ju inte bra för nån som lider av hestätning skulle jag tippa på så därför håller jag på och uppdaterar mina delmål! Måste komma på saker jag verkligen vill ha och som jag verkligen kommer att bli peppad av.

Så här kommer det jag kommit på än så länge!
I kilo:
99 kg: 1 - 2 ny kuddar till sängen
89 kg: Köpa 2 Disney dvd:er (jag verkligen älskar Disney filmer och vill verkligen ha dom även om man kankse inte kollar så ofta)
79 kg: Nått fint klädplagg
69 - 65 kg: Åka till Ullared

Cm i midjan:
109 cm: Köpa ett mysigt duntäcke (velat ha ett väääldigt länge och jag älskar fluffiga täcken!)
99 cm: Bones säsong på dvd
89 cm: Ansiktsbehandling eller liknande

Såhär såg dom ut innan:
I kilo är dem:
99 kg: Simning och bubbelbad samt bastu.
89 kg: Köpa någon bra film.
79 kg: Köpa något fint i klädväg.
69 - 65 kg - åka till Ullared:)

Cm i midjan är dem:
109 cm: Bio
99 cm: Gå på någon fin resturang med min älskade sambo och som såklart är LCHF vänlig:).
89 cm: Laga någon speciell middag och göra någon god LCHF efterrätt.


Jag har dock ingen aning vad jag ska sätta som mål på 89 cm och jag välkomnar förslag? Inget som går att äta dock:)
2010-03-03
 22:54:42

Matintag dag 62

Lunch: Fläskfile med sås och kryddsmör
Kvällsmat: Kebabkött med sås
Övrigt: Skinkskivor med baconost, babybell, några små ölkorvar och nötter
Dryck: Vatten och cola light

Blev en lite konstig dag idag... Vi va och simmade idag igen jag och en kompis och efter det skulle vi träffa den grupp vi brukade jobba med eftersom vi hade lite att ta igen, vilket nu är gjort om det inte blir mera kompletering, och jag blev hungrig så det fick bli lite inprovisation i affären:P Blev rätt okej ändå. Det ända som inte är så bra är ju colan men det fick bli så. Ville verkligen inte ha vatten.
Angående simningen så blev den något kortare än igår då vi båda va som spaghetti i både armar och ben:P men blrv ialla fall ca 45 minuter:) Skönt skönt! Nästa gång blir på fredag så man får vila lite i kroppen. Varför det blir så här intensivt dessa dagar är att mitt och sambons kort går ut på fredag och det var tre gånger kvar på dem men han har inte tid att använda upp dessa för det är så mycket runtomkring honom så en av mina kompisar fick dom gångerna så att inte pengarna går till spillo! Mycket bra för jag får ju sällskap också!:)
2010-03-02
 15:59:44

Matintag dag 61

Frukost: Omelett med salami, ost och en champinjon
Lunch: 2 korvar med bea och haricots verts med bregott
Kvällsmat: Kebabkött med fetaost och dressing
Dryck: Vatten och loka

Varit och simmat ca 1 timme idag med och det var jätte skönt:) Cyklade även dit och hem i det fina vädret:) Man blev så glad när man kom ut och solen strålade från en nästintill klarblå sky:) Men nu är jag trött och skulle vilja gå och lägga mej en stund men det har jag inte tid med utan jag måste sitta och plugga en hel del.. Har varit på möte idag angående min C-uppsats idag ialla fall och ajg är heltklart på rätt väg men det är en hel del jobb som måste göras och jag hoppas att jag klarar av det för jag vill verkligen bli klar med detta nu.. Är så otroligt trött på att gå i skolan. Näe nu ska jag gå och ta en dusch och raka benen för jag såg att det va läge att göra det när jag va i simmhallen:P och jag tycker aldrig man får bort klorlukten så det är därför jag duschar hemma också:P

Uppdaterar middag och så sen:)
2010-03-02
 15:45:29

Matintag dag 60

Frukost: Taco gratäng igen:P
Lunch: Kassler med gräddsås och hacirts verts
Kvällsmat: Kassler med gräddsås och hacirts verts
Övrigt: Turkisk yoghurt med gräddskvätt och sylt
Dryck: Vatten, cola zero och loka
2010-03-02
 15:33:09

Matintag dag 59

Frukost, lunch och middag blev samma sak denna dag:P Vi hade så mycket rester från tacogratängen så det blev lite sånt:) Sen åt jag även vispad grädde med sylt och sen cola zero och loa blev det också:)