2010-04-23
 10:18:33

Vägning!

Ja idag stog då alltså vågen på 102,4 kg så nu har jag samanlagt gått ner 12,6 kg sedan jag var som störst. Detta trots att jag fuskade en hel del när mina föräldrar var här i helgen. Men det fungerade tydligen ändå men mådde väl inte så jätte bra av det, men det fick bli som det blev.

Men nu börjar minus 20 kg börjar närma sig:P Och det känns skönt att det gör det och jag kommer bli sååå glad även om det är mycket kvar efter det sedan:P Men nu är det som det ska vara. Och jag ska hålla maten nu fram till i sommar innan jag kommer fuska överhuvudtaget igen. Det enda som är lite tillåtet är glass och mörkchoklad men inte till överdrift.

När mina föräldrar var här så var vi på CityGross och dom hade extrapris på fläskfärs. Det slutade med att vi gick därifrån med 8kg varav lite mera än 6kg ligger här i min frys:P Nu har jag mat fram tills jag flyttar kan man ju lugnt säga:P Dessutom äter jag typ jämt färsrätter då det är så enkelt att fixa ich går så fort.

Näe nu ska jag ta och äta frukost, tacorester från igår med mycket gräddfil på. Som jag för övrigt fått ett jätte sug efter:p Ska försöka uppdatera lite mera nu med när saker och ting har blivit lite bättre:) Hoppas det går bra för er alla där ute också!
2010-04-11
 15:02:03

Dåålig uppdatering..

Det är otroligt mycket just nu!!
Så förlåt för att jag inte skriver ofta alls just nu. Det mesta är så rörigt just nu även om jag börjar se ljuset i tunneln så att säga. Men nu tänkte jag ialla fall förklara vad det är som tar upp så mycket av min tid och mina tankar.

Jag har ju tidigare skrivit här att jag ska flytta. I och med detta kommer jag och min sambo att flytta i från varandra. Tråkigt men sant. Vi kunde helt enkelt inte enas om vart vi skulle flytta i sommar då vi inte ska plugga längre (bor i en studentlägenhet så får inte bo kvar här sen iaf). Han vill endast bo i den stad som han kommer ifrån och jag trivs verkilgen inte i den stan. Och det skulle innebära att det skulle bli ca 70 mil hem till min familj (har ca 50 nu) och det vill jag inte heller. Jag har ialla fall accepterat detta och på en del sätt känns det skönt för jag är en väldigt hemma kär person. Jag har alltid velat bo i den by där jag är uppväxt när jag är klar här nere. Vi vill dessutom olika saker här i livet. Jag drömer om både giftemål, barn och hus men han vill inget av det så det känns rätt hopplöst isf. Och visst det kan ändras men jag vet inte om jag vill vänta på nått som kanske inte komemr att hända. Så i Juni flyttar vi åt olika håll i landet och jag kommer återigen att bo i Gävletrakten:)

Han kommer förhopningsvis alltid finnas kvar i mitt liv på något sätt och han kommer alltid att vara en av dom viktigaste personerna i mitt liv. Är det meningen att det ska vara vi så kommer det att hända men så här ser det iaf ut nu.

Det är väl den största saken som hänt men det är också otroligt mycket i skolan just nu som måste fixas så mycket som möjligt innan jag flyttar. Men uppsatsen är den viktigaste saken och den har jag nu gjort opponeringen på så den ska i stort bara skrivas klar, vilket ju är en del men det löser sig. Det jobbigaste med den är över ialla fall. Men i veckan har jag både tenta samt måste göra ett grupparbete klart.. Samt att mina föräldrar kommer ner en sväng i slutet på veckan. Dessutom lever jag med lådor runt om mej så stressar på grund av allt det med. Mamma och pappa ska ta med sig en del hem med så det blir väl lilte bättre efter det. Men jobbigt med stökigt runt om när man är stressad ändå.

Ajja nu ska jag ta och fixa lite sen plugga, vilket jag är oerhört dålig på med...:S iaf just nu...

2010-04-06
 22:07:20

Dag 95 och 96

Är tillbaka efter mycket fuskande och så men nu är det nya atg som gäller och vad vågen visar vågar jag inte ens gissa. Men kommer uppdatering om det på fredag.

Igår:
Lunch: 2 stekta ägg, kalkon skivor, keso och några skivor gurka. Och lite smör så klart!;)
Kvällsmat: Grillat:D Med bea och fetaost! samt lite grillad ost också:P
Dryck: Vatten

Idag:
Frukost: Rester från igår
Lunch: Samma sak:P
Kvällsmat: Fläsk kött med sås och vitkåls sallad
Dryck: Vatten och cola light (tyvärr)

Idag har jag förövrigt sagt upp min lägenhet, klippt mej, varit till um för minipiller. sen har jag även fått betyg i en kurs från förra terminen samt att jag ska upp för oppnoering på min uppsats på torsdag så det blir en del att göra inför det och jag är sjukt nervös. Jag gillar inte att disskutera i grupp och framförallt inte vara kritisk till människor jag inte känner. Och jag hatar att vara föremål för andra.. Varning för dålig självkänsla!!!
Min lärare sa dock att jag har mycket att göra även efter opponeringen då den inte alls är komplett just nu men känns ändå bra att bli av med det.

Någon dag nu framöver ska jag skriva om vad som hänt sedan sist och varför det blev lite jobbigt och vad som har tagit upp mina tankar den senaste tiden.. Men som sagt så har jag sagt upp lägenheten och ska alltså flytta:p Men mer om det när jag har mera tid.