2010-05-26
 15:01:22

Många tankar...

Jaaa... Det är mycket i mitt huvud just nu så jag måste bara skriva av mig lite... För det första har jag ju en hemtenta som ska vara klar på söndag innan 24. den ghår inte bra alls kan jag ju meddela, det är så konstiga frågor och jag svävar ut för mycket hela tiden för att det är svårt att fokusera på det relevant i dessa frågor. Detta leder till att jag inte har ro att sitta med den jäkeln så jag gör annat istället, som jag iof behöver göra också. Samtidigt ska vi göra en grupp uppgift att redovisa nästa vecka och jag har kört fast med den också. Måste till bibblan nån dag.

Allt detta leder mig till nästa grej. Jag ska ju flytta nu under sommaren, och egentligen så skulle jag åka hem innan midsommar så skulle vi åka ner och hämta alla saker efter eftersom mamma har semester då. Men nu ska jag flytta helgen den 12-13 juni istället för att allt ska vara klart så fort som möjlligt.. Det är ett beslut jag har fattat så det är mitt eget fel att jag blir stressad. Men det känns som jag inte vet hur jag ska hinna. Anledningen till att jag inte vill att det ska bli utdraget är för att min sambo flyttar helgen innan mig och jag vet inte hur jag kommer att må efter det. Och att sedan bo här där vi bott tillsammans i två år känns inte alls lockande kan jag säga.. Jag vill bort så fort som möjligt.. Men jag har annat att fixa i skolan också som jag behöver högskolans bibbla till.. Och jag behöver packa en massa samtidigt.. Men det måste ordna sig på nått sätt.. Jag ska kämpa som attan för att få det funka.. Samtidigt skja ju mate fungera också.. Och jaa jag är helt snurrig av allt detta.. Och då har jag inte skrivit exakt alla detaljer här heller för det skulle ingen orka läsa.. Om man nu ens orkar läsa detta som blev väldigt krångligt känns det som:p 


Maten går bra just nu iaf, fast jag har ingen lust att laga mat och grejja egentligen.. Ska ta och värma lite mat snart för det enda jag ätit ännu idag är en babybell ost, några nötter samt några skivor salami. Inte så bra kankse utan riktig mat behövs ju.. Sen blir det en stunds packande och resten av dagen kommer gå till pluggandet.
2010-05-21
 14:40:21

Fredag och veckovägning:)

Japp, den här gången blev det ett rejält minus på vågen:) Minus 3 kg på två veckor tycker jag är superbra:) Och inget fusk helelr:) Sååå skönt:) Så nu är jag under hundra och jag hoppas att jag ska stanna där men det hoppar ju lilte upp och ner så det får vi se, men jag ska iaf kämpa hårt för att stanna där och om 4,2 kg så är jag ju nere på minus 20 kg så jag hoppas nå det om några veckor och det är ju verkligen motivation om något:)

Idag väntar plugg på en hemtenta samt lite fredagsmys med salami och en otroligt god ost som jag hittade på Citygross för några veckor sedan, med smak av vitlök. Hur god som helts att ha på salamiskivorna. Sen ska vi väl se på lite filmer under tiden med:P Men innan det ska jag även ta och äta lite men jag vet inte riktigt vad... Och jag ska torka utemöblerna så att lite av det gula skiten försvinner. Igår när jag pratade med mamma ute en liten stund fick jag världens allergireaktion i mina ögon. Men jag vill sitta ute så skit samma:P  Får man bara bort det som ligger som en hinna över grejerna som borde det bli lite bättre så man inte har en massa på händerna iaf:p

Nej nu ska jag gå och leta i kylen efter nått gott:P Ägg och kassler kanske? Hum..
2010-05-16
 14:16:14

söndag...

Oj vad dålig jag är på att uppdatera här..:S Skönt att ha bloggen ändå så man kan skriva av sig när man behöver det. Men jag ska allvarligt talat börja ta tag i detta för det är ju skamligt. Har inte ens skrivit något om den förra vägningen även om jag har lagt in den här på sidan iaf. Blev minus men inte mycket, men man får vara glad så länge det går åt det hållet iaf:P En vecka ca kvar till nästa vägning nu iaf så hoppas på bättre resultat då.

Maten den här veckan har gått mycket bätter iaf och det är ju skönt. Det är ju den där jävulska glassen som är så svårt att stå emot. Speciellt nu när det börjar bli varmare och skönare ute. Men nu har jag inte ätit det på ett tag så nu hoppas jag att jag kan hålla mig till midsommar. Veckan efter midsommar så ska jag mitt flyttlass gå härifrån Kalmar upp till Gävletrakten igen, om allt går som planerat. Men det hoppas jag för sen ska vi ju även åka till Finland i några dagar. Jag vet att jag ska ta dagen som den kommer matmässigt men kan inte låta bli att oroa mig lite för just dom veckorna. Men om jag kommer igång nu så kanske de går bra det med:) Jag hoppas verkligen att det ska gå bra för det är ju en del som inte alls känns bra just nu, ska ju bland annat bo hos mina föräldrar ett tag eftersom jag inte har något jobb ännu och jag måste låna pengar av dem till en del saker. Men förhoppningsvis kommer jobb frågan att lösas, men jag vågar inte hoppas på för mycket. Berättar mera när jag vet mera dock:P

Nu ska jag ta och plugga lite. Måste fixa ett arbete om gotisk arkitektur, dock ett väldigt kort arbete då vi endast ska redovisa lite koprt och egentligen inte behöver skriva något. Bara ett kort stycke om hur arbetsfördelningen sett ut. så det ska jag börja med nu:) Och leta lite fina bilder på byggnader med:)
2010-05-05
 22:17:04

Matintag för V.17

Detta skulle jag egentligen lägga upp i söndags eller måndags medn det har inte blivit av riktigt. Hinner inte med allt jag vill och tänkt mig. Men det är iaf meningen att i framtiden ska jag lägga ut mitt matintag veckovis. Vikten går väl sådär. Lite för mycket sallad och grejer så det kommer nog bli ett plus den här veckan men vi får se.. Hade hoppast på ett bar denna vecka för jag har varit nere på en bra siffra men men.. Hoppas det går bättre med maten snart iaf.

V. 17
Måndag 26/4:
Frukost: 1 stekt ägg med tärnad falukorv mned hög kötthalt. Liiiite ketchup och beasås
Efterrätt: 1 glass magnum
Lunch: Grillad picknikbog från helgen med gurka, rödlök och bea
grädde, glass och jordgubbar
Middag: 3 korvskivor med lite ketchup

Tisdag 27/4:
Frukost: 1 stekt ägg med korv bea och lite ketchup
Lunch: Samma som ovan, kall i skolan
Middag: Köttfärs med stark krydda med gräddfil gurka och gratinerad svamp
Glass och grädde, Cola light

Onsdag 28/4:
Frukost: 1 stekt ägg med korv och lite ketchup och bea
Lunch: rester från gårdagens middag
Middag: kebabkött med sås och sallad, cola light

Torsdag 29/4:
Lunch: 1 stekt ägg med färs, champinjoner, lite ketchup och gräddfil
Middag: Köttfärslimpa med bacon broccoli och smör samt lite lingon

Fredag 30/4:
Frukost: Köttfärslimpa med broccoli, smör och lite ketchup
Lunch: Lax med sallad fetaost, gurka, skagen och romsås
Middag: Samma som lunchen
Jordgubbar med grädde och pucko
cola light, nötter och en babybell ost

Lördag 1/5:
Lunch: Lax från dagen innan
Middag: Samma som lunchen
Nötter i för stor mångd, två babybell, gurka, pucko
(huvudvärk!!)

Söndag 2/5:
Lunch: Rester från torsdagens middag
Middag: Grillad flintastek tror jaf det var med bea fetaost, sallad gurka lök
Två kulor glass, nötter, babybell ost